Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή του ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ολυμπιακός Β’ και Παναχαϊκή κοντράρονται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Superleague 2 και η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια.

Έτοιμος ο Ολυμπιακός Κ23 για την αναμέτρηση της Κυριακής (10/03, 14:00) κόντρα στην Παναχαϊκή για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή της αναμέτρησης.

Στην αποστολή της ομάδας βρίσκονται οι:

Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Κατσουλίδης, Κεϊτά, Κεραμίδας, Λάιντνερ, Μαρίνος, Μαυρουδής, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Πατήρας, Πινακάς, Σαπουντζής, Σγουρός, Στουρνάρας, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24