Ολυμπιακός – Μετά τον Κούντε, θετικός στον ιό είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Μετά τον Πιέρ Κούντε, ο Γκάρι Ροντρίγκες διαγνώστηκε επίσης θετικός στον κορωνοϊό και μπαίνει στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές του Κόπα Άφρικα που μπαίνουν σε καραντίνα πριν καν ξεκινήσει το τουρνουά.

O 31χρονος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών δεν είναι το μοναδικό κρούσμα στο Πράσινο Ακρωτήρι, καθώς όπως γνωστοποίθηκε, υπάρχουν ακόμα έξι παίκτες της ομάδας που είχαν θετικό δείγμα στα τελευταία τεστ.

Μένει να φανεί αν θα είναι και άλλοι παίκτες της ομάδας μας από το Κόπα Άφρικα θετικοί, μιας και η μετάλλαξη εξαπλώνεται με αστραπιαίους ρυθμούς.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24