Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (5/10, 19:45) την Bačka Topola στη Σερβία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League.

Ολυμπιακός: Τελευταίες δοκιμές πριν την αναχώρηση! –   Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς με τη Τόπολα. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έκανε τη δικιά της ενημέρωση ενόψει του αγώνα. Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες, μία μέρα πριν το ματς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (5/10, 19:45) την Bačka Topola στη Σερβία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League.

Έτσι, με πρωινή (11:45) προπόνηση στο Ρέντη, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν, σήμερα, την προετοιμασία τους για το ευρωπαϊκό ματς με την Μπάτσκα Τόπολα και στη συνέχεια, το μεσημέρι στις 16:30, αναχωρούν από το «Ελ. Βενιζέλος» για τη Σερβία.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24