Ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται με το 4-4-2 στον σχηματισμό του, μιας και έχει σέντερ φορ κλάσης και ποιότητας που βομβαρδίζουν!

Αναμφίβολα το προηγούμενο διάστημα έλειψε στον Ολυμπιακό το εύκολο γκολ, τα τέρματα εκείνα που δίνουν νίκες. Άλλωστε, κατέκτησε τίτλους μέσα από τρίποντα που κατέκτησε έτσι!

Στο ρόστερ του Θρύλου υπάρχουν αυτήν τη στιγμή δύο σέντερ φορ που κάνουν πάταγο. Αφενός ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Μιλάμε για δύο βαριά πολυβόλα, τα οποία πυροβολούν κάθε αντίπαλο. Έχουν εμπειρία και αρκετή ποιότητα, ώστε να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα με κάθε τρόπο.

Έχοντας τους δύο αυτούς παίκτες, ο Μίτσελ -και λογικά- θα σκεφτεί να παίξει με δύο επιθετικούς, με το 4-4-2 να ξεχωρίζει.

Κάτι που δοκίμασε και στο φιλικό της πρώτης με τη δεύτερη ομάδα, χτες το πρωί.

Άλλωστε, αμφότεροι πέτυχαν από 2 τέρματα, δείχνοντας πως μπορούν να συνεργαστούν καλά. Σίγουρα είναι διαφορετικού στυλ επιθετικοί, όμως κουμπώνουν αρκετά.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24