Ο Ολυμπιακός, αύριο Πέμπτη (11/3, 15:00), αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Βέροιας σε εξ αναβολής παιχνίδι, εκτός έδρας.

Μετά την επιστροφή στην αγωνιστική δράση με την εκτός έδρας επικράτηση με 3-0 σετ, κόντρα στο Μίλωνα, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, συνεχίζονται.

Την Πέμπτη (11/3) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Φίλιππο Βέροιας στο δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι, στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Volley League.

Η αναμέτρηση άλλαξε ώρα έναρξης, θα πραγματοποιηθεί στις 15:00, αντί για τις 18:00 που είχε οριστεί αρχικά και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Volley League στο Youtube.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24