Ο Μεντιλίμπαρ τον πιστεύει και του δίνει την ευκαιρία στο μεγάλο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, κι ο Νίκος Λώλης θα πάρει δυνατή... γεύση αύριο!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται και μετρά αντίστροφα πλέον, για το αυριανό ιστορικό παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ (9/3, 19:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί όπου θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ένδοξης ιστορίας του συλλόγου μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα!

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» ανακοινώθηκε και η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα Νίκος Λώλης!

«Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα»: Αυτούς δεν υπολογίζει ο Μεντιλίμπαρ για τη νέα σεζόν!
«Μπήκες μόνος σου στη μαύρη λίστα»: Αυτούς δεν υπολογίζει ο Μεντιλίμπαρ για τη νέα σεζόν!

Ο 20χρονος μέσος, που μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις, κέρδισε την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο οποίος τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σπουδαίο αυτό ματς. Ο Λώλης αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο από την ακαδημία του ΠΑΣ Λαδοχωρίου και αγωνίστηκε με τη Β’ ομάδα.

Ενώ μέτρησε και μία συμμετοχή με την Κ19 στο Youth League απέναντι στη Λανς.

Έχει πάρει κι άλλες ευκαιρίες…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βάσκος, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δείχνει την εκτίμησή του προς τον νεαρό άσο. Καθώς τον περασμένο Οκτώβριο του έδωσε την ευκαιρία να παίξει σε ολόκληρο το φιλικό με τον Ατρόμητο.

Οι εμφανίσεις του έκαναν θετική εντύπωση. Και έτσι ο Ισπανός τεχνικός τον επιβραβεύει με μια θέση στην αποστολή του Θρύλου!

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24