Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τα περσινά νούμερα σε διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με την προσδοκία να είναι πλέον, τα νούμερα να φτάσουν σε προ-covid εποχές.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται ακάθεκτη από τον Ολυμπιακό, με τους φίλους του συλλόγου να αποδεικνύουν με τρόπο έμπρακτο τη στήριξή τους.

Πάνω από 12.000 φίλοι του Θρύλου έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραίσκάκης», κάνοντας αντίστροφη μέτρηση ενόψει της ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου για το Champions League και την αναμέτρηση επί της Μακάμπι, η οποία θα είναι η πρώτη επίσημη για τη σεζόν.

Να σημειωθεί πως ξεπεράστηκε ήδη η περσινή διάθεση των καρτών διαρκείας και πλέον η προσδοκία είναι να φτάσουν τα νούμερα σε προ covid εποχή, δηλαδή 20.000, το οποίο θα είναι σημαντικό για την ΠΑΕ και για φυσικά για τον Ερασιτέχνη.

Υπενθυμίζεται ότι στο πέταλο της Θύρας 7 δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια, παρά μόνο διαρκείας, κατόπιν κυβερνητικής απόφασης σύμφωνα με την οποία έχει διακοπεί η πώληση μεμονωμένων εισιτηρίων στις θύρες των οργανωμένων οπαδών.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24