Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL. Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Περιστέρι σφυρίζει η Τσαρούχα

Πρώτος διαιτητής στο Άρης – ΠΑΟΚ της Κυριακής θα είναι ο Τσολάκος, στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Περιστέρι σφυρίζει η Τσαρούχα και ο Πουρσανίδης στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Μαρούσι.

Αναλυτικά οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 30/11

Sunel Arena (κ.θ.) 17.00 AEK-Πανιώνιος Παπαπέτρου-Μαγκλογιάννης-Τεφτίκης (Παυλόπουλος-Κουλούρης)

Γ. Μπουρούσης 18.00 Καρδίτσα-Λαύριο Μαρινάκης-Θεονάς-Σπυρόπουλος (Τέγα)

Δ. Τόφαλος 20.15 Προμηθέας Π.-Κολοσσός Ρ. Τσώνος-Ζακεστίδης-Μαρτινάκος (Κοκορδάτος)

Κυριακή 1/12

ΣΕΦ 14.15 Ολυμπιακός-Περιστέρι Τσαρούχα-Τζιοπάνος-Μηλαπίδης (Μωϋσιάδης)

ΟΑΚΑ 17.15 Παναθηναϊκός-Μαρούσι Πουρσανίδης-Χριστινάκης-Σκανδαλάκης (Διμπινούδης)

Αλεξάνδρειο 21.15 Άρης-ΠΑΟΚ Τσολάκος-Καρπάνος-Τσιμπούρης (Λαζαρίδης-Παραλικίδης)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24