Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Να κατακτήσει το 11ο Κύπελλο της ιστορίας του…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός, μετά την χτεσινή του πρόκριση, βρίσκεται σε ακόμη έναν τελικό, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο στην Κοζάνη, με φόντο το 11ο τρόπαιο της ιστορίας του.
Ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου μας εξασφάλισε από χτες την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Μιτσέλι επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΟ Θήρας στον ημιτελικό του Final-4 που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης «Β. Φλέγκας» στην Κοζάνη.
Με αυτή τη νίκη, οι «ερυθρόλευκες» θα διεκδικήσουν το 11ο Κύπελλο της ιστορίας τους, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο στον τελικό του Σαββάτου (22/3) στις 19:00.
Στον ημιτελικό, η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε την ανωτερότητά της από την αρχή του αγώνα. Παρά την προσπάθεια του ΑΟ Θήρας, οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να επιβληθούν.
Ο τελικός αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός, ως πολυνίκης του θεσμού, θα επιδιώξει να προσθέσει ένα ακόμη Κύπελλο στη συλλογή του. Ενώ ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει να κατακτήσει το πρώτο του Κύπελλο στην ιστορία του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.