Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Παρέλαση» σκάουτερς για τους… Νέους κι όχι μόνο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός διαχρονικά προσέλκυε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού, ενώ και στο αποψινό ντέρμπι θα έχουμε... παρέλαση σκάουτερ.
Το μεγάλο ντέρμπι που δίνει απόψε ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τον «αιώνιο» εχθρό Παναθηναϊκό, στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν συγκεντρώνει μόνο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Αλλά όπως έγινε γνωστό και των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων!
Σκάουτερς από ομάδες της Ιταλίας και της Αγγλίας θα βρίσκονται στις εξέδρες για να τσεκάρουν ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές. Με έμφαση στους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες.
Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στη Super League, με αρκετούς παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων. Ωστόσο, οι «Νέοι» του συλλόγου αποτελούν αυτή τη στιγμή ένα καυτό project, ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία στο Youth League.
Αρκετοί «ερυθρόλευκοι» παίκτες έχουν ήδη αρχίσει να συζητιούνται σε ευρωπαϊκά σαλόνια.
Φυσικά, εκτός από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, δεν αποκλείεται οι ξένοι παρατηρητές να έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στους υπόλοιπους παίκτες της πρώτης ομάδας, που έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους.
Ο Ολυμπιακός αποτελεί διαχρονικά «βιτρίνα», και κάθε τέτοιο ντέρμπι είναι ευκαιρία για scouting.
Η παρουσία των σκάουτερς δίνει ακόμα ένα κίνητρο στους παίκτες του Ολυμπιακού να δείξουν την αξία τους, τόσο οι νεότεροι όσο και οι πιο έμπειροι.
Το ντέρμπι της Κυριακής όμως αφορά μόνο την κατάκτηση των τριών βαθμών! Αυτό έχει σημασία να επιτευχθεί!