Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσει» τα πάντα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός; Το μήνυμα του Βάσκου στους παίκτες του...
Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των Playoffs με ένα μεγάλο προβάδισμα, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Το +7 από την ΑΕΚ, το +10 από τον Παναθηναϊκό και το +14 από τον ΠΑΟΚ δίνουν στους «ερυθρόλευκους» το τίτλο του φαβορί, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θέλει καν να ακούει γι’ αυτό!
«Ξεχάστε τη βαθμολογία – Πρέπει να νικήσουμε»
Ο Βάσκος τεχνικός γνωρίζει καλά ότι η βαθμολογική άνεση μπορεί να φέρει εφησυχασμό και προσπαθεί εδώ και μέρες να το αποτρέψει. «Ξεχάστε τη βαθμολογία, πρέπει να νικήσουμε!» είναι το μήνυμα που μεταφέρει στους παίκτες του. Αν ο Ολυμπιακός πάρει το ντέρμπι, τότε θα βάλει τις βάσεις για να «καθαρίσει» τον τίτλο από την 1η κιόλας αγωνιστική των Playoffs!
Ολυμπιακός | Τα πλάνα του Μεντιλίμπαρ – Ο γρίφος του Ελ Κααμπί
Ο Μεντιλίμπαρ πήρε 22 παίκτες στην αποστολή, με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να αποτελεί τον μεγάλο ερωτηματικό. Ο Μαροκινός φορ προέρχεται από τραυματισμό και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Το πιθανότερο σενάριο είναι να βρίσκεται στη 20άδα, αλλά η παρουσία του στην ενδεκάδα συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.
Η άμυνα αναμένεται να αποτελείται από Τζολάκη, Κοστίνια, Ορτέγκα, Πιρόλα και Κάρμο. Αν και δεν αποκλείεται η έκπληξη με Μπιανκόν. Στη μεσαία γραμμή, Γκαρθία και Μουζακίτης θα πάρουν τις θέσεις στον άξονα. Στην επιθετική τετράδα, οι Μαρτίνς, Τσικίνιο, Ροντινέι θεωρούνται σίγουροι. Ενώ για τη θέση του φορ «παίζουν» οι Κωστούλας και Γιάρεμτσουκ, με τον Ελ Κααμπί να αποτελεί την πιθανή έκπληξη.
Ο Ολυμπιακός ξέρει πως μια νίκη θα τον βάλει σε τροχιά τίτλου και ο Μεντιλίμπαρ ζητά συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα από την ομάδα του. Το μεγάλο ντέρμπι είναι εδώ. Και η ευκαιρία των «ερυθρόλευκων» να «τελειώσουν» κάθε ελπίδα των αντιπάλων τους είναι τεράστια!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.