Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και ο Ρουί Βιτόρα έκανε γνωστή την ενδεκάδα του, για το ματς της πρεμιέρας των playoffs.

Πρεμιέρα στα playoffs της Stoiximan Super League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό  21:00, (COSMOTESPORT 1HD). Ο Ρουί Βιτόρια έκανε γνωστή την ενδεκάδα της ομάδας του.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, έχοντας μπροστά του το δίδυμο των Ίνγκασον – Γεντβάι. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνίζεται ο Βαγιαννίδης, ενώ στο αριστερό ο Μλαντένοβιτς. Από εκεί και πέρα θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή οι Σιώπης, Αράο και Τσέριν, ενώ η επίθεση θα απαρτίζεται από τους Ουναχί, Σβιντέρσκι και Ιωαννίδη.

Επικός Μπιανκόν, έστελνε… φιλάκια στον Ιωαννίδη που αποβλήθηκε! (vid)
Επικός Μπιανκόν, έστελνε… φιλάκια στον Ιωαννίδη που αποβλήθηκε! (vid)

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Σιώπης, Αράο, Τσέριν, Ουναχί, Σβιντέρσκι, Ιωαννίδης.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24