Κρούση από τη Γαλλία και συγκεκριμένα από την Μπορντό είχε ο Γιαν Εμβιλά.

Ο Γιαν Εμβιλά ήρθε από τη Γαλλία και τη Σεντ Ετιέν τον Σεπτέμβρη του 2020, για χάρη του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος διανύει τη δεύτερή του σεζόν με τα «ερυθρόλευκα», έχοντας ως τώρα 75 συμμετοχές με 7 τέρματα και 5 ασίστ, αποτελώντας όμως ένα απ’ τα βασικά γρανάζια στη «μηχανή» του Πέδρο Μαρτίνς, ως προς τη μεσαία γραμμή.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν κάνει αρκετούς συλλόγους από την πατρίδα του να ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Η Μπορντό συγκαταλέγεται σε αυτούς.

Βρίσκονται σε αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ, τσεκάροντας αρκετούς παίκτες για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την «Equipe», κι ο Γιαν Εμβιλά άρεσε, με την υπόθεση να μην προχωρά όπως ανέφερε το ρεπορτάζ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24