Ο Ολυμπιακός ONEX κοντράρεται σήμερα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 17ης και προτελευταίας αγωνιστικής για τη Volley League.

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει, σήμερα Σάββατο (22/2), ο Ολυμπιακός ONEX ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου μας. Συγκεκριμένα, στις 19:00 (ΕΡΤ 2), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο φιλοξενούν στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τη 17η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Volley League.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη (27/2, 19:00), ο Θρύλος θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Γαλλίας Σεν Ναζέρ στο Ρέντη, για τη ρεβάνς των playoffs του CEV Champions League, με στόχο την πρόκριση στη φάση των «8» (Εισιτήρια: ΕΔΩ).

Ο Ζουπάνης επέστρεψε δυναμικά!
Ο Ζουπάνης επέστρεψε δυναμικά!

Ολυμπιακός ONEX – ΠΑΟΚ | Δείτε τα όσα δήλωσε η «ερυθρόλευκη» πλευρά:

Αντρέα Γκαρντίνι: «Το ματς θα είναι περίπλοκο, μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ωστόσο, θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις μας, να παίξουμε καλό βόλεϊ. Ακολουθεί και το μεγάλο ματς με τη Σεν Ναζέρ, για το CEV Champions League, ένα από τα πιο σημαντικά της σεζόν».

Νεμάνια Μασούλοβιτς: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Και αυτό, διότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό ρυθμό, έχει διαδοχικές νίκες, οπότε θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος αύριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24