Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε χτες βράδυ μια σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού, μεγάλος ήρωας αναμφίβολα ήταν ο Μουζακίτης, όμως όλες οι αλλαγές έδωσαν το κάτι παραπάνω στο ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 1-0 χάρη στο τρομερό γκολ του Χρήστου Μουζακίτη στο 94’. Ωστόσο, πίσω από αυτή τη μεγάλη νίκη κρύβεται η… σκακιέρα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα με τις εμπνεύσεις του από τον πάγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός αποδείχθηκε «μαέστρος» στο κοουτσάρισμα! Ρίχνοντας στη μάχη τους Κωστούλα και Βέλντε. Οι δύο παίκτες έδωσαν την έξτρα ώθηση που χρειαζόταν ο Θρύλος. Μετατρέποντας το δεύτερο ημίχρονο σε… μονόλογο για τους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός έγινε πιο πιεστικός, έβαλε στα «σχοινιά» τον Παναθηναϊκό και τελικά πήρε το χρυσό γκολ στις καθυστερήσεις. Εκεί που… πόνεσε πιο πολύ τον αντίπαλο!

Ολυμπιακός: «Φτερά» στα άκρα – Μαγεία από Βέλντε και Ροντινέι – «Τρέλανε» ο Κωστούλας!
Ολυμπιακός: «Φτερά» στα άκρα – Μαγεία από Βέλντε και Ροντινέι – «Τρέλανε» ο Κωστούλας!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μεντιλίμπαρ κάνει τη διαφορά με τις αλλαγές του. Το «μάτι» του Ισπανού λειτουργεί εξαιρετικά τον τελευταίο καιρό, φέρνοντας ουσιαστικά τη σφραγίδα του σε μεγάλες νίκες. Αν και στο ποδόσφαιρο η τύχη παίζει πάντα ρόλο, όταν οι σωστές αποφάσεις επαναλαμβάνονται, τότε δεν είναι απλώς σύμπτωση. Αλλά αποτέλεσμα εμπειρίας και τακτικής ευφυΐας.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει δυνατά σε όλους τους στόχους του! Με τον Μεντιλίμπαρ να δείχνει πως μπορεί να αλλάζει τη ροή των αγώνων με μαεστρικές κινήσεις. Ο δρόμος για τον τελικό του Κυπέλλου είναι πλέον ανοιχτός, και ο Θρύλος δείχνει έτοιμος για νέες μεγάλες στιγμές! Να είμαστε όλοι καλά να τις απολαμβάνουμε!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24