Χωρίς Όρτα, Κωστούλα και Ορτέγκα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με ΑΕΚ. Στη διάθεση του Μεντιλίμπαρ ο Ρέτσος, μικρό πρόβλημα με ακόμη έναν βασικό.

Απρόοπτα και σημαντικές απουσίες περιλαμβάνει η τελική προετοιμασία που είχε ο Ολυμπιακός ενόψει του καθοριστικού ντέρμπι με την ΑΕΚ για τα playoffs της Super League. Πέρα από τον ήδη γνωστό τραυματισμό του Όρτα, οι Πειραιώτες θα στερηθούν τις υπηρεσίες και των Κωστούλα και Ορτέγκα. Αμφότεροι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν πλήρως τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Παρότι υπήρχε αισιοδοξία ότι οι δύο παίκτες θα είναι έτοιμοι για το μεγάλο ματς, οι τελευταίες προπονήσεις δεν επιβεβαίωσαν την επιστροφή τους.

Μπόντο Γκλιμτ – Λάτσιο 2-0: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό και το Champions League
Μπόντο Γκλιμτ – Λάτσιο 2-0: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό και το Champions League

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται λοιπόν να βρει λύσεις χωρίς τρεις παίκτες. Οι οποίοι αναμφίβολα υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να προσφέρουν ποιότητα και ισορροπία στο πλάνο του.

Από την άλλη, θετική είναι η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, ένα ακόμα ελαφρύ πρόβλημα τραυματισμού φαίνεται να προέκυψε με βασικό «ερυθρόλευκο» ποδοσφαιριστή.

Το τεχνικό τιμ του Θρύλου καλείται να διαχειριστεί με προσοχή την κατάσταση. Ειδικά σε μία χρονική στιγμή όπου κάθε βαθμός και κάθε εμφάνιση μετράει διπλά.

Η ψυχολογία της ομάδας παραμένει σε υψηλό επίπεδο! Με τους παίκτες να είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες. Και με αυτόν τον τρόπο να πάρουν μια πολύτιμη νίκη κόντρα στην Ένωση αύριο βράδυ στον ΝΑΟ! Να υπενθυμίσουμε πως έχει ήδη γίνει Sold Out και το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι γεμάτο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24