Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, αλλά θα παραταχθεί σε ένα ακόμα ματς με πολλές απουσίες.

Χωρίς τέσσερις παίκτες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, κόντρα στον Πανιώνιο (23/3, 17:00), για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL. Πιο συγκεκριμένα, εκτός μάχης είναι οι Βιλντόζα, Μιλουτίνοφ, Φουρνιέ και Λαρεντζάκης.

Δεν λέει να ησυχάσει από τους τραυματισμούς ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ και θα στερηθεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες τουλάχιστον, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Λούκα Βιλντόζα.

«Τελειώνει» από την Παρί – Πάει σε «μεγάλη» ο Σορτς!
«Τελειώνει» από την Παρί – Πάει σε «μεγάλη» ο Σορτς!

Ο Σέρβος σέντερ ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα επιγονατίδας, ενώ ο Αργεντίνος γκαρντ υπέστη θλάση οπίσθιων μηριαίων αριστερά.

Για το σημερινό ματς κόντρα στον Πανιώνιο δεν υπολογίζεται ούτε ο Φουρνιέ, ο οποίος υπέστη αιμάτωμα ποδοκνημικής. Μια ίσωση, κράτησε επίσης εκτός αγώνα και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δύο τους θα είναι διαθέσιμοι για την διαβολοβδομάδα που έρχεται.

Θυμίζουμε ότι εκτός δράσης είναι οι βασικοί γκαρντ του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ κα Γουίλιαμς Γκος.

Άπαντες ευελπιστούν ότι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα είναι πλήρης στο πρώτο επίσημο ματς των play offs της Euroleague, περίπου στις 22-23 Απριλίου.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24