Ο Ολυμπιακός ζήτησε και θα λάβει εισιτήρια για το πρώτο ματς του β' προκριματικού γύρου του Champions League, με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Ισραήλ, στο πρώτο επίσημο ματς που θα κρίνει πρόκριση (μετά από διπλή μάχη), μαζί με τον κόσμο του.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Αρκετά σημαντική η εξέλιξη αυτή, αν οριστικοποιηθεί ειδικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι Πειραιώτες θα λάβουν περίπου 500 εισιτήρια από την γηπεδούχο ομάδα.

Φυσικά αναμένεται επίσημη πληροφόρηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάτι που λογικά θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24