Ο Νέιθαν Μενσά έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Θρύλου και άνοιξε λογαριασμό σε άμυνα και επίθεση στο ματς με τον Λαύριο.

Ρυθμό θέλει να δώσει στον Νέιθαν Μενσά ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Λαύριο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Τόσο σε άμυνα όσο και επίθεση!

Οι πρώτοι πόντοι και η πρώτη τάπα του 26χρονου σέντερ:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24