Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Θέτιδα Βούλας στο Ρέντη...

Ολυμπιακός: Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει την Τετάρτη (2/11) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου.

Μετά το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Μαρούσι, οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στο «Μ. Μερκούρη», όπου υποδέχονται στις 20:00 (Live StreamingOSFP TV) τη Θέτιδα, για την 3η «στροφή» της Volley League.

Κόντρα στην ομάδα της Βούλας, στο Ρέντη, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να παρουσιάσουν καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να πάρουν το «καθαρό» τρίποντο και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24