Έφτασε κι η αποστολή της Καραμπάγκ, λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, για το Europa League και την League Phase.

Η Καραμπάγκ έφτασε αισίως και χωρίς προβλήματα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με τους Αζέρους να αναμένουν να δώσουν τη δική τους μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας πως τους περιμένει μια δύσκολη βραδιά σε εχθρικό έδαφος.

Η αποστολή των Αζέρων έφτασε στο γήπεδο λίγες ώρες πριν τη σέντρα. Με τους παίκτες να κατεβαίνουν από το πούλμαν με ηρεμία, όμως όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο άμέσα η ηρεμία αντικαταστάθηκε σε αποδοκιμασίες από τους φίλους του Ολυμπιακού. Οι οποίοι ήδη είχαν πάρει θέση στις εξέδρες. Ο προπονητής της ομάδας, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, έδειχνε ψύχραιμος και προσπαθούσε να κρατήσει την ομάδα του συγκεντρωμένη στο πλάνο της.

Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο αντίπαλος στους «16» του Europa League! – Το μονοπάτι ως… τον τελικό!
Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο αντίπαλος στους «16» του Europa League! – Το μονοπάτι ως… τον τελικό!

Οι ποδοσφαιριστές της Καραμπάγκ έδειχναν αποφασισμένοι, αλλά δεν μπορούσαν να αγνοήσουν την καυτή ατμόσφαιρα που ήδη είχε αρχίσει να δημιουργείται. Αμέσως μετά την άφιξή τους, έκαναν την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθώντας να προσαρμοστούν στις συνθήκες του γηπέδου και στο έντονο κλίμα.

Η Καραμπάγκ γνωρίζει ότι για να πάρει θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να αντέξει την πίεση όχι μόνο των «ερυθρόλευκων», αλλά και των χιλιάδων οπαδών που θα κάνουν τα πάντα για να δυσκολέψουν το έργο τους. Η μάχη της πρόκρισης μόλις ξεκινά!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24