Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στο Γ. Καραϊσκάκης.  Στις 29/11 τη ρεβάνς.Ένα ματς που θα κάνει σέντρα στις 17:00

Τι μπαλάρα έπαιξε η Κ19 του Θρύλου κόντρα στην Καμπάλα; Οι νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν πριν λίγες μέρες. Για δεύτερη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με πέναλτι του Μουζακίτη. Αυτό, 0-1 ήταν και το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τον Ολυμπιακό να έχει σημαντικό ψυχολογικό πλεονέκτημα.

Στο δεύτερο 45λεπτο τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα με τον Κωστούλα στο 65ο λεπτό να κάνει το 2-0. Στο 87ο ο Δαρβίρας να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν στο Γ. Καραϊσκάκης.  Στις 29/11 τη ρεβάνς.Ένα ματς που θα κάνει σέντρα στις 17:00

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24