«Πλημμυρισμένος» με…πανιά αναμένεται να είναι ο Φαληρικός όρμος το Σαββατοκύριακο (13-14/5) με την επιστροφή του «Κυπέλλου Θρύλος».

«Πλημμυρισμένος» με…πανιά αναμένεται να είναι ο Φαληρικός όρμος το Σαββατοκύριακο (13-14/5) με την επιστροφή του διασυλλογικού αγώνα «Κύπελλο Θρύλος» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Μετά την περσινή επιτυχία, η διοργάνωση τείνει να γίνει θεσμός, αφού περισσότεροι από 150 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το «παρών» σε αυτό σπουδαίο αθλητικό γεγονός που διοργανώνεται από το Τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα αγωνιστούν οι αθλητές είναι οι BUG, ILCA 4, ILCA 6, ILCA 7 και για τους πιο μικρούς αθλητές το OPTIMIST. Το πρωί του Σαββάτου στις 10:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και τις 18:00, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στις εγκαταστάσεις του «ερυθρόλευκου» τμήματος Ιστιοπλοΐας στο Μικρολίμανο.

Όπως και πέρυσι, την κάλυψη της διοργάνωσης θα αναλάβει το «Κανάλι 1 90,4 FM» ως χορηγός επικοινωνίας.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24