Ο κόσμος του Θρύλου «ρίχνει» το SHOPFLIX.gr για να αποκτήσει τη φανέλα - σύμβολο του ενός αιώνα ιστορίας και δόξας.

Το πάθος, η τρέλα και η αφοσίωση του κόσμου του Ολυμπιακού δεν χρειάζονται αποδείξεις. Το απέδειξαν ξανά με τον πιο ηχηρό τρόπο, με αφορμή τη διάθεση της Συλλεκτικής Επετειακής Εμφάνισης των 100 χρόνων του συλλόγου. Από τη στιγμή που ανέβηκε στο SHOPFLIX.gr, η ζήτηση ήταν τέτοια που κυριολεκτικά «έπεσε» η πλατφόρμα.

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει έναν αιώνα ζωής και η συγκεκριμένη φανέλα αποτελεί κάτι παραπάνω από ένα απλό προϊόν. Είναι ένα ιστορικό κειμήλιο που κάθε φίλος του Θρύλου θέλει να έχει στην κατοχή του. Ο συμβολισμός της, η αισθητική της, η σύνδεσή της με τις πιο ένδοξες στιγμές του συλλόγου, την καθιστούν μοναδική.

Από την πρώτη στιγμή, ο κόσμος ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό, δημιουργώντας μια πρωτοφανή κινητοποίηση γύρω από την απόκτησή της. Η συλλεκτική φανέλα των 100 χρόνων δεν είναι απλώς ρούχο. Είναι ιστορία, τιμή και περηφάνια. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού το γνωρίζει καλά.

Δείτε την ανάρτηση του Shopflix:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SHOPFLIX.gr (@shopflix.gr)

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24