Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης με τελικό σκορ 77-71 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το δεύτερο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να επικρατήσει της Ρεάλ Μαδρίτης με τελικό σκορ 77-71 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας, σαφώς πιο δύσκολα σε σχέση με το πρώτο όπου πήρε μεγάλη διαφορά εξ αρχής και δεν απειλήθηκε καθόλου από τους Μαδριλένους φτάνοντας σε μια άνετη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι έμειναν πίσω στο σκορ ακόμη και με πάνω από 10 πόντους στο χθεσινό ματς, ωστόσο δε τα παράτησαν δευτερόλεπτο, μη χάνοντας τη πίστη και τη συγκέντρωσή τους στο πλάνο του Γιώργου Μπαρτζώκα και με τη δύναμη του κόσμου τους πέτυχαν την ολική ανατροπή και τελικά απέκτησαν τεράστιο προβάδισμα και πλεονέκτημα για τη πρόκριση στο φάιναλ φορ του Άμπου Ντάμπι.

Παναθηναϊκός: Από πότε η… σπρωγμένη ομάδα φωνάζει για τη διαιτησία;
Παναθηναϊκός: Από πότε η… σπρωγμένη ομάδα φωνάζει για τη διαιτησία;

Το γεγονός αυτό γίνεται ξεκάθαρο μέσα από το βίντεο της παρακάμερας που δημοσίευσε η Πειραϊκή ΚΑΕ στους επίσημους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει, όπου φαίνεται ξεκάθαρα το πάθος των παικτών των δύο συλλόγων που τα έδωσαν όλα, η ένταση που υπήρχε στις κερκίδες από τις φωνές των τρελών οπαδών και η χαρά και η αποθέωση στους ερυθρόλευκους μετά την επίτευξη της προστασίας της έδρας τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24