Ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτα σοβαρός και πήρε σχετικά εύκολα την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 94-75 επί του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ήταν σοβαρός και πήρε εύκολα την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με 94-75 επί του ΠΑΟΚ.

Πλέον οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν την τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στον Παναθηναϊκό (16/2, 20:15).

Το ΣΕΦ που ανακοινώνεται, το Τάε Κβο Ντο… το καλοκαίρι και οι αλλαγές που θα γίνουν!
Το ΣΕΦ που ανακοινώνεται, το Τάε Κβο Ντο… το καλοκαίρι και οι αλλαγές που θα γίνουν!

Κορυφαίοι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Βεζένκοφ με 19 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ και ο Μιλουτίνοφ με 11 πόντους, 4 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Ακόμα ο Λαρεντζάκης είχε 16 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, ο ΜακΚίσικ είχε 16 πόντους, 3 κλεψίματα και 2 ριμπάουντ και ο Παπανικολάου με 4 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 μπλοκ.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Ουόκαπ, ενώ πρέπει να φανεί ποιον ξένο θα κόψει ο Ολυμπιακός εν όψει του τελικού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24