Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson

Πρόκειται για ένα κρίσιμο ντέρμπι, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 19:30 στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στην αποστολή τον Τζολάκη, καθώς γάντια βασικού, όπως γίνεται στα ματς κυπέλλου, θα πάρει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η αποστολή

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, θα έχει και μία έκπληξη. Ο Τζολάκης έμεινε εκτός αποστολής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σέρχιο Ολιβέιρα για 3ο διαδοχικό παιχνίδι μένει εκτός.

Αναλυτικά η αποστολή: Πασχαλάκης, Μπότης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24