Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το «φιλικό» εμπόδιο του Λαυρίου με σκορ 82-58, σε ματς που έγινε στο ΣΕΦ, το πρωί του Σαββάτου.

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το Σάββατο (03/09) στο βοηθητικό του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Λαυρίου με 82-58.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρατάχθηκαν χωρίς τους διεθνείς Σλούκα, Παπανικολάου, Βεζένκοφ, Φαλ, Λαρεντζάκη και Λούντζη.

Δεκάλεπτα: 15-11, 37-27, 68-41, 82-58.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 6, Μπλακ 13, Πίτερς 10, Πάπας 8(1), Κάνααν 10(1), ΜακΚίσικ 6, Μπολομπόι 15(1), Κολοβέρος 5(1), Νικολαϊδης 2, Τσαλμπούρης 6(1), Τσάμης 1.

Λαύριο (Σερέλης): Φλαγκ 5(1), Βουλγαρόπουλος 16, Τέιλορ 2, Κόουλ 8, Ντουράμ 8(1), Πιλάβιος, Τζόνσον 8(2), Δεϊμέζης, Καρακώστας 5(1), Αϊβάζίδης 2, Κιούσης 2, Νικολαϊδης 2.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24