Ολυμπιακός - Οι διεθνείς Έλληνες παίκτες των «ερυθρόλευκων» μπήκαν στις προπονήσεις ενόψει ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten. Η ομάδα μας είχε τους διεθνείς της στις Εθνικές τους ομάδες.

Από χθες, οι ποδοσφαιριστές που εκπροσώπησαν την χώρα μας με την Εθνική, επέστρεψαν στις προπονήσεις του Θρύλου. Πιο συγκεκριμένα, ενσωματώθηκαν οι Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας και Βρουσάι.

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψει ο Παπέ Αμπού Σισέ, ενώ αύριο οι Αγκιμπού Καμαρά και Τόμας Βατσλίκ. Όλοι θα δουλέψουν τις επόμενες ημέρες, ώστε να είναι 100% έτοιμοι για το ματς του ΟΑΚΑ.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24