Οι Φουντούλης και Ζερδεβάς πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά τις επεμβάσεις που υπεβλήθησαν.

Εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου πήραν ο Γιάννης Φουντούλης και ο Μάνος Ζερδεβάς οι οποίοι την Τρίτη (5/7), πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθούν σε επεμβάσεις αποκατάστασης των τραυματισμών τους από τον γιατρό του Ολυμπιακού κ. Γιώργο-Γρηγόρη Καραχάλιο.

Ο Γιάννης Φουντούλης, υποβλήθηκε σε επέμβαση συνδεσμοπλαστικής δεξιού αντίχειρα. Για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης επέμβασης ο γιατρός του Ολυμπιακού κ. Γιώργος- Γρηγόρης Καραχάλιος ευχαριστεί τον μικροχειρούργο κ. Νικόλαο Δαρλή για την βοήθειά του.

Ο Μανώλης Ζερδεβάς υποβλήθηκε σε επέμβαση συρραφής τένοντα δικεφάλου αριστερού αγκώνα μετά τον τραυματισμό του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βουδαπέστη.

Αμφότεροι οι διεθνείς πολίστες θα ξεκινήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας το επόμενο διάστημα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24