Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς απρόοπτα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Για την εβδομάδα που ξεκίνησε το προπονητικό επιτελείο των Πειραιωτών, προγραμμάτισε τέσσερα φιλικά εκ των οποίων τα τρία θα πραγματοποιηθούν στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

O τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Καρασαββίδης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των αθλητών του και να προβεί σε χρήσιμες δοκιμές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

Τρίτη (7/9)

Ολυμπιακός-Ιωνικός Ν. Φιλαδέφειας (19:30)

Τετάρτη (8/9)

Ολυμπιακός-Άρης Νίκαιας (19:30)

Παρασκευή (10/9)

ΑΣΕ Δούκα-Ολυμπιακός (19:00)

Σάββατο (11/9)

Ολυμπιακός-Παρνασσός (14:30)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24