Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή σεζόν στη φετινή EuroLeague αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν κοιτάζει ήδη το μέλλον του.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή σεζόν στη φετινή EuroLeague, αφού όπως όλα δείχνουν θα τερματίσει στη πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας, παρά το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό έκανε μια μικρή κοιλιά στην απόδοσή του, κυρίως λόγω των προβλημάτων με τραυματισμούς που αντιμετώπισε.

Μια ομάδα όμως που κάνει αρκετές εκπλήξεις και για τα δικά της δεδομένα έχει ήδη κάνει υπέρβαση δεν είναι άλλη από τη Παρί, η οποία στη πρώτη της συμμετοχή στη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική μπασκετική διοργάνωση έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων, να τραβήξει τα βλέμματα και να βρεθεί σίγουρα στα play in.

Γιαννακόπουλος: «Μέχρι την ημέρα που θα μπω στο ΣΕΦ…» (photo)
Γιαννακόπουλος: «Μέχρι την ημέρα που θα μπω στο ΣΕΦ…» (photo)

Ακριβώς για αυτόν τον λόγο πολλοί καλαθοσφαιριστές της ενδιαφέρουν μεγαλύτερους συλλόγους, όπως για παράδειγμα τον Ολυμπιακό, ο οποίος γλυκοκοιτάζει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που υπάρχουν τον Τάισον Γουόρντ και δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει ήδη κάνει την κίνησή του για να τον αποκτήσει το προσεχές καλοκαίρι.

Η ενίσχυση στη θέση του small forward μοιάζει απαιτούμενη εφόσον ο Κώστας Παπανικολάου και ο Σακίλ ΜακΚίσικ μεγαλώνουν, οπότε ο συγκεκριμένος παίκτης θα μπορούσε να γίνει η ιδανική ένεση αθλητικότητας και νιάτων που χρειάζεται η ομάδα και μένει να φανεί κατά πόσο θα γίνει πράξη ή όχι η μεταγραφή του.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24