Ο κόσμος του Θρύλου θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά τον 12ο παίκτη της ομάδας στο επερχόμενο ματς του Σαββάτου με τον Άρη.

Με τον ανεπανάληπτο και πύρινο κόσμο του θα υποδεχθεί το Σάββατο (11/1) ο Ολυμπιακός τον Άρη. Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ήδη έχουν «φύγει» 30.000 εισιτήρια για το ματς. Και αυτό σημαίνει πως τα απούλητα για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» ανέρχονται πλέον σε περίπου 3.000. Τα οποία και αναμένεται να.. εξαφανιστούν.

Οι φίλοι του Θρύλου θα δώσουν δυναμικό παρών και θα βρεθούν στο πλευρό των παικτών και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ τα εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια» κυκλοφορούν μόνο μέσω Internet (www.olympiacos.org) έως την εξάντλησή τους ή έως την έναρξη του αγώνα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24