Το ρόστερ του Ολυμπιακού παραμένει ακόμα πολύ μεγάλο και πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να γίνουν πολλές αλλαγές.

Μετά την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ισπανία, ο Μίτσελ έχει δείξει το ποιους παίκτες υπολογίζει και ποιους όχι, πράγμα το οποίο βοηθάει και τον ίδιο να δουλέψει με πολύ μεγαλύτερη άνεση.

Από τη στιγμή που ο Θρύλος ψάχνεται για τη μεταγραφική του ενίσχυση όμως, θα πρέπει να δοθούν και λύσεις σχετικά με τους παίκτες που έχουν παραμείνει στην ομάδα και ακόμα δεν έχουν πάρει κάποια μεταγραφή ή δεν έχουν επιστρέψει στους συλλόγους που ανήκουν.

Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ Ουί-Τζο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Τζος Μπόουλερ, είναι μερικοί από αυτούς που φαίνεται πως δεν υπολογίζονται, όμως ακόμα παραμένουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24