Λίγες ώρες έμειναν για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κρασνοντάρ και τα Ρώσικα ΜΜΕ ξεκίνησαν ήδη τις πληροφορίες για την πιθανή εντεκάδα της δεύτερης.

Σύμφωνα, πάντα με τους Ρώσους δημοσιογράφους, κάτω από τα δοκάρια της Κρασνοντάρ θα ξεκινήσει ο Σαφόνοφ ενώ μπροστά του, η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Σπάιτς και Μαρτίνοβιτς στα στόπερ, τον Ραμίρες στα αριστερά και τον Πετρόφ στα δεξιά. Στον χώρο του κέντρου, αναμένεται να ξεκινήσουν οι Βιλένα, Καμπόλοφ και Όλσον (όπως στο παιχνίδι με την Ταμπόφ) καθώς και οι Βάντερσον (αριστερά), Σουλεϊμάνοφ (δεξία) στα εξτρέμ. Το ερωτηματικό, υπάρχει στην κορυφή της επίθεσης όπου η θέση παίζεται ανάμεσα στους Ιγκνάτιεφ και Μπεργκ με τον δεύτερο να έχει πλεονέκτημα να πάρει φανέλα βασικού!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24