Αυτός ο άνθρωπος είναι προπονητής της Εθνικής ομάδας.

Γραφικός, υπερβολικός και… προκλητικός ο Δημήτρης Ιτούδης για μία ακόμη αναμέτρηση. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε δεν σταμάτησε σε κανένα λεπτό του game 4 να κάνει σαν «τρελός» στον πάγκο της ομάδας.

Σε κάθε φάση ωρυόταν, φώναζε στους διαιτητές, ενώ τα έβαλε και με έναν οπαδό. Μιλάμε για γελοία πράγματα, με τον ίδιο προφανώς να έχει ασυλία από τους διαιτητές του ματς και να μην τιμωρείται σε κανένα σημείο του παιχνιδιού για τη στάση του.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτός ο άνθρωπος, είναι προπονητής της Εθνικής και υποτίθεται ότι θα διαχειρίζεται παίκτες του Ολυμπιακού στο προσεχές Μουντομπάσκετ. Τέσσερα παιχνίδια τώρα με τον Θρύλο και κάνει σαν μουρλός.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24