Ο Βασίλης Σπανούλης ευχήθηκε δημόσια μέσω social media στον γιο του, που συμπλήρωσε σήμερα (2/1) τον 15ο χρόνο της ζωής του.

Ο μεγαλύτερος γιος του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου γίνεται σήμερα (2/1) 15 ετών. Και ο πατέρας του ευχήθηκε δημόσια!

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Μονακό δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία του γιου του και έγραψε «Χρόνια πολλά, 15», πάνω στο στόρι που δημοσίευσε.

Δείτε το instagram story που δημοσίευσε ο Σπανούλης:

Οι δημόσιες ευχές του Σπανούλη στον 15χρονο γιο του

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24