Στην Σαρλερουά δανεικός από την Άντερλεχτ ο Όγκνιεν Βράνιες, με την ΑΕΚ μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να μην μπορεί να πάρει ούτε τον Βόσνιο.

Στην Σαρλερουά τελικά θα παίξει το υπόλοιπο της σεζόν ο Όγκνιεν Βράνιες ως δανεικός από την Άντερλεχτ, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να πάρει άλλον έναν πρώην αμυντικό της μετά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Για να δούμε, θα βγάλει…απολογητική ανακοίνωση η αθηναϊκή ομάδα στους οπαδούς της για τον Βράνιες όπως έκανε με τον Σωκράτη;

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24