Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς πωλείται για μεγάλο ποσό από την Σπόρτινγκ Χιχόν, με τον Ολυμπιακό να καρπώνεται κι εκείνος κομμάτι.

Τον θυμάστε τον Ούρος Τζούρτζεβιτς; Έβγαλε μάτια στην Σπόρτινγκ Χιχόν, έχοντας σε 39 ματς 22 γκολ στη Segunda Division, μοιράζοντας και μία ασίστ.

Η αξία του ποδοσφαιριστή, φυσιολογικά εκτοξεύτηκε, όντας περιζήτητος στην Primera Division. Με τη Βαλένθια να εκφράζει έντονο ενδιαφέρον.

Όμως, η Χιχόν δεν σκοπεύει να πουλήσει φθηνά το πιο ακριβό της περιουσιακό στοιχείο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η τιμή του έχει οριστεί στα 10 εκατ. ευρώ.

Όμως, σε αυτό έχει κέρδος και ο Ολυμπιακός. Καθώς, ο Σέρβος ήταν παίκτης της ομάδας μας προτού μετακομίσει στην Ισπανία. Και η συμφωνία για την παραχώρηση του Τζούρτζεβιτς ήταν και ένα 20% σε ενδεχόμενη μεταπώληση. Κάτι που σημαίνει πως περιμένει χρήματα από ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24