Απίστευτη αποθέωση του Ρέαμπτσιουκ στον Κίτσο!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη για την 25η αγωνιστική της Superleague και ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να ξεκινήσει στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς τον Φώτη Κίτσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, προκειμένου να δώσει «ανάσες» στον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Μολδαβός αμυντικός αγωνίζεται όλη τη σεζόν ακατάπαυστα και ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πιθανό να δώσει μια ευκαιρία στον νεαρό Έλληνα, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πρότζεκτ της ακαδημίας του Ολυμπιακού και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς.

Ο Ρέαμπτσιουκ μίλησε για τον Κίτσο και την ποιότητα του σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova και εκθείασε τον νεαρό πλάγιο μπακ-χαφ του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως πρέπει να παίζει περισσότερα ματς για να αποκτήσει μεγαλύτερη εμπειρία.

Ο βασικός αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, είπε μεταξύ άλλων στη NOVA πως «ο Κίτσος είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Το απέδειξε αυτό στο Κύπελλο. Είναι ένας παίκτης που χρειάζεται να παίξει παιχνίδια για να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24