Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να σηκώσει το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο του την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ, Η αποθέωση είναι προ των πυλών και... την αξίζουν.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη… γιορτή έχει αρχίσει. Ο Ολυμπιακός, παρά την ήττα του στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, έχει πλέον μπροστά του την απόλυτη ευκαιρία. Nα κατακτήσει μαθηματικά το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας του μέσα στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης»! Όλα αυτά, κόντρα στην ΑΕΚ, την Κυριακή (13/4).

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνώρισε την πρώτη της ήττα στα playoffs, αλλά δεν… χάνει το στόχο. Το κίνητρο είναι τεράστιο. Το τρόπαιο της Super League να υψωθεί στον ουρανό του Πειραιά. Φυσικά, μπροστά σε παραπάνω από 30.000 «ερυθρόλευκες» φωνές. Και το sold out είναι ήδη… δεδομένο.

Ολυμπιακός: «Εκτός» ο Κωστούλας, πολλές οι απουσίες  – Με αυτούς πάει στη «μάχη» της Τούμπας! (pic)
Ολυμπιακός: «Εκτός» ο Κωστούλας, πολλές οι απουσίες – Με αυτούς πάει στη «μάχη» της Τούμπας! (pic)

Ο Ισπανός τεχνικός πρέπει να διαχειριστεί το παιχνίδι με απόλυτη συγκέντρωση. Ήδη έχει εστιάσει στα λάθη του ματς με τον ΠΑΟΚ! Κυρίως στο κάκιστο ξεκίνημα που έφερε τα δύο γκολ σε έντεκα λεπτά.

Θα είναι καλύτερος ο Ολυμπιακός

Αυτή τη φορά, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως η ΑΕΚ, δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρότητα.

Το ευχάριστο νέο είναι ότι ο Θρύλος θα παρουσιαστεί ενισχυμένος. Οι παίκτες που απουσίασαν από το ματς της Τούμπας επιστρέφουν. Ενώ και ο Ζέλσον Μάρτινς, που είχε μόλις μία προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ, θα είναι πλήρως έτοιμος.

Η εβδομάδα που ξεκινά είναι κρίσιμη. Ο Μεντιλίμπαρ θέλει απόλυτη ετοιμότητα και πειθαρχία. Ξέρει καλά ότι η πίεση είναι μεγάλη, αλλά και η ευκαιρία μοναδική.

Να σηκώσεις το πρωτάθλημα στην έδρα σου, με τον κόσμο να «φλέγεται» στις εξέδρες και να τραγουδά για την επιστροφή στην κορυφή, δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο! Νίκη και τίτλος. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά εκεί που την ξεκίνησαν, στο «κάστρο» τους. Το 48ο δεν είναι πλέον υπόθεση σεναρίων. Είναι 90 λεπτά μακριά.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24