Ο κακός χαμός από διαφορετικούς σκόρερς στην Β ομάδα

Ο κακός χαμός από διαφορετικούς σκόρερς στην Β ομάδα  – Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκουν λύση στο σκοράρισμα από πολλές θέσεις και διαφορετικούς παίκτες μέσα στο χορτάρι. Είναι χαρακτηριστικό, πως και στο τελευταίο ματς κόντρα την Παναχαϊκή και τα τέσσερα τέρματα προήλθαν από τέσσερις διαφορετικούς παίκτες και συγκεκριμένα, τους Μπα, Πινακά, Μαρίνο και Σαπουντζή. Ο τελευταίος, δε, πέτυχε και το πρώτο του φετινό τέρμα και έγινε ο 12ος διαφορετικός σκόρερ του Θρύλου.

Αναλυτικότερα, τα υπόλοιπα γκολ προήλθαν από τους Μπα (9), Κωστή (5), Μαρίνο, Λιάτσο, Βλαχομήτρο (4), Πινακά (2), ενώ ένα τέρμα πλην του Σαπουντζή έχουν πανηγυρίσει και οι Χρυσόπουλος, Κεραμίδας, Νίκολιτς, Κατσουλίδης και Ιμπαγάσα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24