Για την απόκτηση του Φραν Ναβάρο φαίνεται πως πάλεψε ο Ολυμπιακός αλλά ο ποδοσφαιριστής ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

Όσο η κλεψύδρα της μεταγραφικής αγοράς αδειάζει, γίνεται όλο και πιο έντονη η κινητικότητα του Ολυμπιακού για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Ένα ακόμα όνομα που ακούστηκε για τους «ερυθρολεύκους», είναι ο Φραν Ναβάρο της Ζιλ Βιθέντε. Σύμφωνα με την «Record», ο 24χρονος φορ ήταν μία από τις επιλογές του ελληνικού συλλόγου αλλά εν τέλει, ο ίδιος δεν ήταν θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Την περσινή σεζόν, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής μέτρησε 16 γκολ σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός προσέγγισε την πλευρά του Ισπανού επιθετικού αλλά ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε να περιμένει κάτι καλύτερο από την Πορτογαλία, καθώς δεν θέλει να φύγει από τη χώρα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24