Η αποτυχία της ΚΕΔ και του Περέιρα είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Φινλανδός Θα διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πλέον ουδείς έχει διαφορετική άποψη με όσα βλέπει να γίνονται. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έχει αποτύχει παταγωδώς και το δείχνουν αυτό οι επιλογές του. Τώρα ξεπέρασε για μια ακόμα φορά τον εαυτό του.

Στην προσπάθειά του να καλύψει το αίτημα του Ατρόμητου για ξένους ρέφερι και να μην ξεφτιλιστεί καθώς δεν μπορούσε να βρει άλλο, πήγε σε… σίγουρες λύσεις. Σε ξένους που είχαν σφυρίξει ξανά στην Ελλάδα, γιατί άλλους δεν μπορούσε να βρει! Μετά τις «αστειότητες» με τον Φριτζ ποιος να έρθει άλλωστε;

Ο Φινλανδός, λοιπόν, που είχε διευθύνει το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τον πρώτο γύρο επιστρέφει στην Ελλάδα. Θα διευθύνει το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα έχει ως συνεργάτες τους Γιάν Πέτερ Άραβιρτα και Μίκο Άλακαρε, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης). Ο Ματίας Γκεστράνιους είναι 41 ετών και διαιτητής FIFA από το 2011.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24