Ακόμη ένα βίντεο ανήρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικό με την πορεία των «ερυθρόλευκων» προπονήσεων, στη μετά κορονοϊό ημέρα. Από τις ατομικές... στις ομαδικές προπονήσεις! Το μέρος... δεύτερο στη διάθεσή σας!

Το πρώτο μέρος ενός βίντεο το είχε αναρτήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 21/5, το οποίο σχετικό με την πορεία των «ερυθρόλευκων» προπονήσεων, στη μετά κορονοϊό ημέρα. Από τις ατομικές… στις ομαδικές προπονήσεις!

Σήμερα, 22/5 αναρτά το δεύτερο μέρος στα Social Media και συγκεκριμένα στο Instagram.

Μάλιστα, γράφει χαρακτηριστικά:

«Οι παίκτες της ομάδας μας επέστρεψαν στις προπονήσεις ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών. Δείτε το δεύτερο μέρος από τη διαδρομή των ατομικών προπονήσεων, στις ομαδικές προπονήσεις των παικτών μας στο Ρέντη!»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24