Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από την εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη!

Η Ιωάννα Τούνη είχε την τιμή να ανοίξει την επίδειξη νυφικών της αγαπημένης της φίλης, Δήμητρας Αλεξανδράκη, στο 35ο Athens Fashion Week, το οποίο διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου, στην πέτρινη αποθήκη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ).

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μαγνήτισε τα βλέμματα του κοινού με την κομψή της εμφάνιση, φορώντας ένα πολυτελές νυφικό δημιουργίας της Αλεξανδράκη, το οποίο αντανακλούσε τη φιλία και την αμοιβαία υποστήριξή τους.

Εντυπωσιακή Έναρξη Επίδειξης Νυφικών με την Ιωάννα Τούνη στο Athens Fashion Week

Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση, η Ιωάννα Τούνη αντιμετώπισε δυσκολίες στην πασαρέλα, καθώς – όπως δήλωσε η ίδια στα παρασκήνια – δεν είναι επαγγελματίας μοντέλο και η κίνηση με το ογκώδες νυφικό της απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή. Η Τούνη παραπάτησε αρκετές φορές, αλλά παρέμεινε ακλόνητη και χαμογελαστή, συνεχίζοντας την εμφάνισή της με αυτοπεποίθηση, ενθαρρύνοντας το κοινό με τη θετική της διάθεση.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24