Το σερί τεσσάρων νικών στους Μπακς έσπασε στο Χιούστον, με τα «ελάφια» να γνωρίζουν την ήττα με 97-92 από τους Ρόκετς.

Οι Μπακς είχανε αρχίσει και φτιάχνανε πάλι ένα εξαιρετικό σερί, με τα «ελάφια» να είχαν τέσσερις σερί νίκες. Αυτό βέβαια έσπασε με σοκαριστική ήττα, καθώς η ομάδα του Μιλγουόκι έχασε από τους Ρόκετς εκτός έδρας με 97-92.

Το Χιούστον, είναι τελευταίο στη δυτική περιφέρεια και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν κανείς δεν περίμενε να κάνει τέτοια ζημιά στους Μπακς. Πρωταγωνιστής ήταν ο Τζάλεν Γκριν με 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Από πλευράς Μπακς, ξεχώρισε ο Τζρου Χόλιντεϊ με 25 πόντους,6 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τελείωσε το ματς με 16 πόντους, 18 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του ματς:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24