Ντόρσεϊ: «Στο τέλος της σεζόν θες να παίζεις το καλύτερο μπάσκετ σου» (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού, το ρεκόρ του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά και για τη δική του εμφάνιση.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε μετά το παιχνίδι αναφέροντας πως ήταν μια καλή μέρα για εκείνον. Παράλληλα, μίλησε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τον νέο του συμπαίκτη, Σέιμπεν Λι.
Οι δηλώσεις του Τάιλερ Ντόρσεϊ:
«Ήταν καλή μέρα. Πάντα είναι ωραίο να παίζεις καλά. Θα ευχαριστηθώ την υπόλοιπη μέρα με την καλή νίκη. Είναι ξεχωριστές στιγμές αυτές για την ομάδα και τον κόσμο. Είναι σημαντικό να παίρνουμε κάθε ματς σοβαρά, είναι το τέλος της χρονιάς και θες να παίζεις το καλύτερό σου μπάσκετ.
Όλοι σέβονται την ιστορία και ελπίζουμε να το κάνουμε φέτος. Εντυπωσιακό το ρεκόρ του Μπαρτζώκα. Έχει διάρκεια. Το σέβομαι αυτό σε παίκτες και προπονητές, συγχαρητήρια σε εκείνον.
Ετοιμαζόμαστε για το τέλος. Πάμε βήμα βήμα, δουλεύουμε σκληρά, δε μετράει το ρεκόρ. Προετοιμαζόμαστε και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι.
Μεγάλο το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, παίζουν καλά. Βλέπω όλα τους τα παιχνίδι. Παίζουν καλά, είναι μεγάλο παιχνίδι. Κάθε φορά που χάνεις έναν τίτλο είναι κίνητρο, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να κερδίσουν.
Ο Λι προσαρμόζεται, θα είναι καλός για εμάς. Γρήγορος, αθλητικός. Όταν βρει αυτοπεποίθηση και μάθει τα συστήματα θα είναι καλός».