Ντόρσεϊ: «Πλήρωσε» την αντίδρασή του, δεν έπαιξε στο β’!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποχώρησε από το παρκέ χωρίς να χαιρετήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο!
Παρά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές με 92-89, ένα σκηνικό στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» προκάλεσε ερωτήματα. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που αγωνίστηκε μόλις 3:49 στη δεύτερη περίοδο, έγινε αλλαγή. Και κατά την έξοδό του από το παρκέ δεν έδωσε το χέρι στον προπονητή του, Γιώργο Μπαρτζώκα.
Αυτή η κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη, με αποτέλεσμα ο ομογενής γκαρντ να μην χρησιμοποιηθεί καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο και να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια του ΣΕΦ. Ο Ντόρσεϊ, που επέστρεψε στον Ολυμπιακό πριν λίγους μήνες, δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στο παιχνίδι. Καταγράφοντας ένα ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα λάθος και ένα φάουλ σε σχεδόν τέσσερα λεπτά συμμετοχής.
Η στάση του αυτή δημιουργεί ερωτήματα για το κλίμα στις σχέσεις του με τον προπονητή. Όπως επίσης και για το μέλλον του ή τον ρόλο που έχει στην ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η συγκεκριμένη σκηνή θα συζητηθεί έντονα, με τον Ολυμπιακό πάντως να παραμένει αφοσιωμένος στην πορεία του προς την κορυφή της EuroLeague.