Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε για τους στόχους του φετινού Ολυμπιακού και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τα πάντα!

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ρωτήθηκε για τους στόχους που έχει ο Ολυμπιακός και ήταν απόλυτος στην απάντησή του: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και ψηλά στην EuroLeague…».

Παράλληλα, ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ τόνισε ότι θέλει να είναι ένας από τους ηγέτες του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντόρσεί στη Media Day του Ολυμπιακού:

«Τα θέλουμε όλα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και playoffs EuroLeague. Έχουμε δουλέψει πολύ και χαίρομαι που ξεκινάμε. Είμαστε μια ομάδα playoffs και θέλουμε όλους τους τίτλους εντός Ελλάδας.

Ήρθα εδώ να κάνω το παιχνίδι μου, όπως μου ζήτησε ο κόουτς και θέλω να βγω μπροστά και να είμαι ηγέτης. Το γεγονός ότι υπάρχουν προσδοκίες, με βοηθάει».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24